onsdag, desember 15, 2021

Dagbok 2021: 15.desember


 Klokka er no 17.35, temperaturen ute er + 9 grader og det er vind. Regn har vi også hatt i dag. Eg vakna klokka halv 6 i dag og begynte å lure på korleis eg skulle få tak i pakken min, så eg sovna ikkje attpå , men låg til klokka var ca. halv 7. Etter at eg hadde ete ein tidleg frokost fann eg ut at eg skulle gjere ferdig skriveria for pensjonistlaget. Sidan eg ikkje fekk sendt manus frå laptopen til PC-en skreiv er like godt om att det som har stått i avisa. Så no er permen i orden. 
Så skulle eg ein tur til Vik, men eg ville ikkje prøve meir på å få ut pakken der som eg hadde fått melding om at den skal vere, for Rasmus hadde spora pakken til Skodje- og det hadde eg meir tru på. Men eg sende ei melding til Helge og no har han innstallert både Posten-appen og vipps- Vipps har eg ikkje villa hatt før, men no var det så mykje tull på banksida på PC-en at eg måtte gjere noko. Så no har Helge og eg hatt enda ein digital time. Han er flink til å lære meg opp.

Men eg har på ingen måte tenkt å gi meg på at vi eldre må kursast -spesielt på telefon.

Eg var ned til Vik ein tur før middag for eg hadde eit ærend og så mangla eg ingredienser til det eg hadde tenkt å lage, nemleg Focacca-brød.  Då eg kom heim gjekk eg ein liten runde før eg laga deigen. Eg trefte ein mann på toppen av Storebakken som eg vart ståande å prate med. Det er sjølvsagt ein eg kjenner, eg har hatt dottera hans på skulen og eg kjenner kona hans også. Han er opprinneleg frå Måløy, og så jobba han i posten. No er han pensjonist, og vi fann ut at han er eit år eldre enn eg. Vi pensjonistar er veldig glade i å prate med kvarandre.

Etter turen laga eg deig, og mens den heva  åt eg middag. Då eg omsider sette meg ned inne i stova, hadde eg problem med å halde meg vaken, det er det same kvar dag. Men eg vil ikkje sove om dagen. I morgon er det trening igjen, men eg er litt usikker på om vi skal trene tysdag i neste veke.-


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...