torsdag, desember 30, 2021

Dagbok 2021: 30.desember


 Klokka er no.18.10, temperaturen ute er så vidt pluss 1 grad C. Bildet over har eg nettopp tatt frå altanen og nedover. Det regnar litt og snøen smeltar litt etter litt. Eg måtte sette på PC-en for eg var ikkje sikker på om vi var komne til torsdag, men det var vi.

I dag då eg vakne verkte eg i ryggen og hoftene, men det gjekk no over etter ei stund. Trur at piggskorne har litt av skulda, så i dag har eg ikkje gått tur. Eg visste at Margrete skulle komme  i dag, så eg laga ertersuppe. Når ein ikkje veit akkurat kva tid folk kjem, er det veldig lurt med suppe. Eg har alt mulig på lager-nesten, men i dag var eg tom for løk, så det vart ein snartur på nærbutikken. Etter at suppa var ferdig, vaska eg bad og kjøkken, det eg kallar "fredagsvask." Så kveikte eg i omnen og sat og las i ei av bøkene eg fekk til jul, heilt til Margrete kom.

Det var sjølvsagt kjekt å få besøk, det er det alltid, og vi hadde som vanleg mykje å snakke om. Før ho fór, fekk eg Margrete til å opne støvsugaren, så eg fekk sette inn ny pose, eg veit ikkje klvifor, men eg greier det ikkje sjølv. (Det gjorde eg før)Så no er det håp om at eg kan få støvsuge ein siste gong i år- Eg har ikkje bestemt meg for kva eg skal ha til middag i morgon, i fjor laga eg ribbe med sprø svor berre til meg sjølv, men på den butikken eg var i dag hadde dei berre store ribber. Eg har i alle fall nok mat i hus, så det står ikkje på.

I morgon kveld når eg skal ta bilde frå altanen blir det vel litt "festligare" enn i dag. Eg er faktisk ikkje tilhengar av rakettoppskyting, men det er vel andre som har glede av det.

Håper alle får ei fin nyttårsfeiring! Godt nyttår!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...