tirsdag, desember 28, 2021

Dagbok 2021: 28.desember


Klokka er no18.42, temperaturen ute er 0 grader C og det har vore ein fin vinterdag, med sol i fjella.

Eg var så glad då eg fekk meg ny PC og eg har hatt mykje glede av den. I går kveld begynte det å komme inn forslag  om slikt eg kunne gjere, og eg trykte på fortsett utan at det slutta. Eg tenkte det slutta av seg sjølv- men då eg sette på maskina i dag, var det samme tullet, så eg tok fram att laptopen, som eg skriv på no. Eg har ikkje gjort meir med PC-en enno, i redsel for å gjere noko gale. Men ein  god del av føremiddagen gjekk med. Eg fekk tatt oska ut av omnen- og der er omtrent det einaste fornuftige eg har gjort i dag.Ja, og så har eg strikka ein lest i tynt garn, mens eg har sett TV og lese ferdig ei lydbok.

Eg gjekk tur ein times tid og det var fint å vere ute i dag, når det ikkje var så veldig kaldt; eg går ikkje på Vernet no når det er så mykje snø  men der var folk deroppe. Det er litt og utrygt å gå på smale opptrakka stigar for den som er gammal og har litt dårleg balanse. Då eg kom heim att åt eg middag, så no er eg ferdig med gjestekosten. Etterpå sat eg i godstolen med kaffikopp og halvsov mens det var sjakk på TV. Eg vakna brått då eg tømde kaffien ned i fanget. Det er ikkje første gongen-og sikkert ikkje den siste. 

Eg har ikkje skikkeleg forstått at det er kvardagar  så eg har ikkje vore nedover for å handle- men så treng eg heller ikkje noko.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...