søndag, desember 26, 2021

Dagbok 2021: 26.desember


 Klokka er no 20.13, og termometeret ute viser litt over 0 grader, så eg håper at snøen forsvinn.På 2.juledag har vi i mange år prøvd å samle familien her i Starevegen, i fjor vart det ei litt enklare samankome, men i år baud eg på middag. Enkel servering det også. 

Naboane stilte opp på føremiddagen og moka plass på tunet mitt og tilbaud parkeringsplassar på sine tun.Gode naboar har eg i alle fall, og det er bra no når eg er åleine om det meste. (Gjestane moka litt snø dei også).

Det vart eit nokså ungdommeleg selskap med dei to døtrene mine og 7 barnebarn + 3 kjærestar. Eg hadde laga ei stor panne med Gulasj, eg hadde rådført meg med Margrete, og ho meinte det gjekk an. Eg såg på suppa og tenkte med meg at viss dei ikkje likte den måtte eg ete gulasj resten av året. Heldigvis fall den i smak. Så hadde vi dessert og litt seinare meir kaffi og kaker. Eg er glad for at eg kunne samle dei her i år også-eg blir no snart 82 år, og ein blir ikkje sprekare med åra. Det er Solveig som har tatt dette bildet, dei ville spele brettspel, og det har eg lite av. Eg var så glad for at så mange kunne kome. Håkon og familen han var hos faren til Birte på Fosnavågen i dag, så dei var ikkje med.. Øystein fekk fridag i dag, han har hatt mykje å streve med, sidan Solveig har gått med gipsa hand lenge. No er gipsen av , men handa er ikkje heilt god enno.

I morgon er det ikkje helg! Eg likar kvardagane best.(No når eg slepp å gå på jobb) Men endå er det no litt jul-og så kjem nyttårsfeiringa. Håper alle både i min familie og andre får vere friske- og som alle andre håper eg det blir slutt på  Koronaen.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...