fredag, desember 24, 2021

Dagbok 2021: 24.desember-Julaftan.

 


Klokka er no 22.50, temperaturen ute er minus 5 graderC. Det har kome mykje snø.

Eg har vore på Hareid heile ettermiddagen og kvelden, i lag med Solveig og Øystein og alle fire barna, Håkon  med kone og barn. Vi fekk som vanleg mykje god mat og pakkehaugen under treet var enda større enn vanleg. Så stor at vi måtte ta pause med kaffi og dessertar midt i. Det som var nytt ar året var at vi hadde ein liten gut på ca1 1/2 år med oss. Det var no ekstra kjekt.

Øystein henta meg i 13-tida og køyrde meg heim att. Det hadde kome mykje snø i mellomtida og vegane var dårleg brøytte. Men vi kom oss velberga hit. Øysten moka ein veg i full fart. Eg hadde moka litt på føremiddagen, men det viste ikkje att. Då Øystein vel var komen på heimvegen, oppdaga eg at eg ikkje hadde veska mi. Eg sende melding til Solveig, men ville ikkje at Øystein skulle snu, sidan vegane var så dårlege. Ergo er eg utan telefon og lommebok til 2. dag, då eg har invitert heile flokken hit. Eg blir også utan fotoapparat sidan det er på telefonen.

Eg har fått altfor mykje gode gåver som eg hadde tenkt å ta bilde av. No får eg nøye meg med å takke for alt det fine og nyttige eg fekk.

Ønsker alle forsatt god jul ! I morgon kan vi vere så heldige at vi får litt mosjon i form av snørydding.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...