fredag, desember 17, 2021

Dagbok 2021: 17.desember

                                                      Denne fekk eg i julegåve av Einar
 

Klokka er no17.30, temperaturen ute er + 9 grader og det regnar, nesten all snøen er borte,og takk for det.. Særdeles glad er eg for at eg slapp å moke snø frå altanen. Det er litt av ein jobb. 

I dag utsette eg fredagsvasken til i morgon fordi eg skulle på sjukehuset i dag. Eg hadde leigt Enar til å køyre meg, så eg laga ferdig ei panne med kjøttsuppe som vi skulle ha når vi kom heim att. Vi rekna oss god tid, fordi vi skulle innom Jakobsen og kjøpe kjøtt og der kunne det vere kø. Kø var der ikkje, så eg kom altfor tidleg til sjukehuset og måtte vente ei god stund. Einar tok seg ein tur til sentrum i mellomtida.

Eg var spent på kva legen hadde funne ut av prøvane ho tok sist eg var der.(Beinmargsprøve) Eg håpte ho ikkje hadde funne noko skummelt, men det hadde ho-nesten. Eg unngjekk med liten margin å få ein kreftdiagnose (lymfekreft)- eg var ikkje heilt der enno. Eg var både budd og ikkje budd på det. Men eg veit at om det er kreft så går det sakte med denne sorten. Så eg tek det med ro. Det blir å gå til kontroll ca. 3.kvar månad, og det får eg gjere her i Ørsta.. Eg tek situasjonen med ro. På spørsmål frå meg svarte legen at det eg kunne gjere sjølv var å halde meg i form og leve sundt- og det trur eg at eg gjer.

Då vi kom heim åt vi suppe-lapskaus, kokt på pinnekjøt + erter og grønsaker med litt  litt brød til . Det smakte godt.  Og så hadde vi kaffi etterpå. 

Eg ønsker alle ei god helg. Sjølv skal eg kose meg med Beat for Beat+ kaffi og strikketøy-


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...