lørdag, desember 11, 2021

Dagbok 2021: 11.desember


Klokka er no 18.35, temperaturen ute er minus 2-3 grader C. I dag har eg ikkje vore ute og gått. Eg sette ein bolledeig rett etter frokost , og før eg hadde baka ut og steikt alle bollane var vi komne langt på dag. Ja eg gjorde sjølvsagt andre ting langsmed, for eksempel strauk eg nokre klede og så var det vedfyring og rydding. 
Margrete og Amanda var i Ørsta på julehandel og kom opp her etterpå. Då drakk vi kaffi og åt bollar, enkelt og greitt. Dei hadde med seg ein stor bukett med raude roser, så no vart det enda meir julstemning i stova.
Som vanleg hadde vi mykje å prate om, ikkje minst snakka vi om skule, eg som er pensjonert lærar , Margrete som står i striden og Amanda som skal bli lærar.
Eg spurde om dei hadde lyst på strikkalestar og det hadde dei, men då eg tømte lageret mitt på golvet, ville dei at vi skulle vente til 2.juledagen, slik tradisjonen er. 
Det var kjekt å få besøk, det har ikkje vore så mange treff i seinare tid, men vi håper at vi får vere i lag i jula. No skal eg sjå nyheiter, har ikkje hatt på TV-en  før i dag.


Her er litt for einkvar fot og smak.

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...