fredag, desember 10, 2021

Dagbok 2021: 10.desember

Dette er frå "toppen" på Storebakken kl.14.00


No er klokka 15.30, og temperaturen har gått ned til minus 3. Det er vel fordi det har klårna opp ute at det blir kaldare.I dag stod eg  først opp før klokka 8, men syntest det var litt for tidleg, så eg la meg igjen og låg til klokka var nesten10, i går morgon vakna eg klokka 5, så eg hadde vel litt å ta igjen. Dei to siste dagane har det gått greitt å stå opp, for eg har hatt varmepumpa på om natta, så her har ikkje vore utkaldt. Både Helge og Bodil sa at dei gjorde det slik, og eg hadde alltid pumpa på om natta før eg vart skræmd av straumprisane. Etter at eg hadde ete frokost vaska og shina eg kjøkken og bad og så dusja eg og vaska håret og kledde meg om. Eg var på legesenteret kl.12.00, men då hadde dei lunsjpause, så eg tok ein tur på ALTI og Spar før eg var opp att på Legesenteret. Der måtte eg vente ganske lenge før eg fekk komme inn på eit laboratorium. Ho tok masse blodprøver.

Då eg kom heim kveikte eg i omnen, men bestemte meg for å gå ein liten runde før eg sette meg ned.Det vart same runden som i går, vel ein halv time. Litt er betre enn ingen ting, tenkjer eg.Då eg kom heim sette eg den nye blekkpatrona som eg kjøpte på Clas i dag inn i printeren. Vi hadde testa at printeren virka på den nye maskina også, og eg hadde kjøpt riktig blekkpatron. Eg forstår ingen ting, men printeren skriv ikkje ut det han skal, og der kjem ingen meldingar på maskina om at noko er gale. Eg trudde eg var ferdig med alle ugreiene no, så dette var eg ikkje budd på. Eg har no skifta blekkpatron ørten gonger før ,så det trudde eg ikkje at eg trong hjelp til. Eg har ikkje bruk for printeren sånn heilt på øyeblikket, så eg finn vel ut av det.

Til middag i dag åt eg grauten som var att etter i går, og no skal eg ha meg ein kaffikopp før eg eventuelt finn på noko som eg MÅ gjere. Kvar fredag trur eg det er laurdag, men no vil eg i alle fall ønske alle ei fin og koronafri helg. I dag var det masker både på Legesenteret og på butikkane.
 



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...