lørdag, oktober 30, 2021

Dagbok 2021: 30.oktober


Klokka er no 17.40, temperaturen ute er +10 grader og det letta fint opp på ettermiddagen, så vi fekk sol både ute og inne. På føremiddagen laga eg ferdig middagen, det var lettvint, og dekka bord etc. Det vart litt tid til den vanskelege sudokuen i pensjonistbladet - utan ar eg kom i mål. Bodil og Svein kom relativt tidleg på dag, slik eg foreslo. Svein gjekk i gang med dekkskifte med ein gong og gav seg ikkje før alt var i orden. Eg er han stor takk skuldig for at ham gjorde dette no, for ein veit aldri kva dag det kjem is og snø. Einar har også skifta dekka dekka mine før, men no i haust er han delvis sjukmeld på grunn av eit brote bein nedst i ryggen. 

Bodil og eg hadde mykje å snakke om inne, mens Svein var i garasjen, og best det var skein sola inn gjennom stoveglasa som ikkje har vore vaska på ei stund. Det var ikkje eit vakkert syn.

Til middag serverte eg Stroganoffgryte med poteter og grønsaker. men det var desserten som var det store i dag, nemleg ostekake med Jordbærgelé. Det var liksom fødselsdagkake til han som nettopp har fylt 80 år. Vi har alltid så mykje å prate om når vi kjem i lag, at tida strekk liksom ikkje til. Det var enno lyst då dei drog, så eg heiv eg rundt og fekk gå ein runde på Vernet mens det enno var lyst. I dag tok eg tida, og då brukte eg 3 kvarter frå eg for heimanfrå til eg var heime igjen. Eg gjekk ikkje spesielt fort, og eg sat litt på ein benk. Trefte berre to som eg snakka litt med.


I kveld har eg to ting å glede meg til: Stjernekamp: (Heia Bjørn!) og til å sette klokka ein time tilbake og sleppe å legge meg før eg har brukt opp den timen.

NB: Alle desse bilda frå Vernet er i grunnen mest for å vise vêret.

 

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...