søndag, juli 11, 2021

Dagbok 2021: 11.juli

Klokka er no 18.45, temperaturen er ca.18-20 grader C. Det er overskya ,opplett, men ikkje sol. Slik har det stort sett vore i heile dag. I dag hadde eg planlagt eit par små jobbar, det første var å legge saman kleda som eg vaska i går, og stryke det som strykast skulle. Så vart det ei pause med strikketøy før eg gjorde meg klar til å fare ned og fylle bensin på bilen. Tok med ei plastkanne og kjøpte 5 liter til klipparen også, trur den brukar minst like mykje bensin som bilen-i sommarhalvåret. Eg hadde også halvvegs tenkt meg på Plantasjen, likar å fare der på søndagar for då er der nokså fredeleg. Ærendet var å kjøpe ei ny buske til å ha nedafor garasjen , for den eine av dei tre er ikkje i form. Men eg vurderte diverse anna også -utan å kjøpe anna enn eit par stoveplantar. På heimvegen stakk eg bortom gravplassen, men det skulle eg ha gjort FØR eg for på plantasjen. De spanske margeritten som var så fin sist eg sjekka, var ikkje så fin lenger. Eg har fått eit tips om at dei raude begoniane egnar seg godt på graver, så det kunne eg ha kjøpt på Plantasjen. Men eg får dei vel andre stader også. Då eg kom heim att var det på tide med middag. Det blei karbonade pluss rå grønsaker. Etterpå skulle eg ete litt is og drikke kaffi, men akkurat då kom ein bil ned på tunet, med Håkon og familien, så vart det is og kaffi til alle.Det er lenge sidan eg har sett Amund, men dei er flinke å legge ut bilde på nettet, så eg ser har på ein måte kvar dag.
Då dei reiste gjekk eg ein tur på Vernet.I dag trefte eg ingen, med unntak av fire kråker som sat på gjerdet.
I kveld blir det vel siste fotballkampen på ei stund-på TV. Eg har sett mange seriar på den tida dei sender fotball, så den serien som begynner i morgon, har eg sett for lengst. I morgon blir det å plante og så i hagen, den saken er grei. Solveig og Øystein reiser på ferie,og eg vil ønske dei god tur!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...