mandag, mars 22, 2021

Dagbok 2021: 22.mars

Klokka er no 15.55, temperaturen ute er + 8 grader, snøen som var her i går er borte no, og det er opplett. På føremiddagen i dag begynte eg å pynte litt til påske, då oppdaga eg at alle tinga av kopar og messing måtte pussast, så gjorde eg det.Elles la eg på påskedukar her og der, men det skal litt meir til, så i morgon etter trening skal Marit og eg ein tur på Alti og då skal vi også sjå etter "pynt". Elles så dreiv eg med diverse husarbeid heilt til klokka var nesten 13, då gjekk eg ein tur på Vernet. Eg hadde ganske vondt i høgre kneet i dag, og når eg har det slik hjelper det ofte å gå ein tur. Men ikkje i dag, var like plaga då eg kom heim. Då var det å lage ferdig middagen. Eg steikte fleire kotelettar i går, så eg bestemte meg for å ha god middag i dag også. Sidan eg ikkje hadde fleire frosne grønsaker, tok eg og skar sundt resten av eit kålhovud eg hadde og laga surkål. Trur ikkje eg har laga surkål sidan vi flytta på Vallabøen, men det kan hende eg hugsar feil. For å seie det på ein pen måte, så er surkål i pakke betre enn den eg laga i dag.
Frå trappa på Vernet har ein fin utsikt til byggefeltet i Mosmarka. Heile den "bydelen " har blitt til etter at vi flytta på Vallabøen.
Eg har ein porselensblomst som heng frå taket, i fjor eller var det året før, tok eg ein avleggar og planta. I staden for å henge ned, blir denne støtta opp. Den ser ut til å trivast godt, og no kom den med den første blomsterklasen. Eg skal snart komme meg på Plantasjen og kjøpe blomster, er litt modigare no når eg har fått vaksine. Etter middagsmåltidet i dag måtte eg kvile litt og sjå ein episode på Netflix -serien. No skal eg varme kaffi -og finne LITT attåt. I morgon er det altså trening, vi begynner kl.11.20 og held på ein klokketime.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...