mandag, september 07, 2020

Dagbok 2020: 7.september



Klokka er no 18.40, temperaturen ute er + 12 grader og det regnar. Det har det gjort i heile dag, så eg måtte gi opp planane eg hadde for å ta opp poteter og eventuelt klippe plen. Det blei innedag!
Eg tenkte at eg kunne i alle fall bake brød om ikkje anna, og sette ein deig av ein pose eg fann med 4 sortar mjøl blanda. Gjer hadde eg ikkje så det måtte eg låne av Marit. Det gjekk heilt fint med bakinga heilt til eg skulle sette brøda i omnen, då datt dei i hop- og dei reiste seg ikkje att. Dei er for så vidt etande, men noko bastante i konsistensen.  Eg åt av dei til middagsmåltidet mitt.
No har eg vore oppe hos Marit og drukke kaffi og prata-vi har alltid noko å snakke om. I morgon skal ho til fysioterapeuten, og då får ho vite om ho får halde fram med treninga. Eg har ikkje høyrt noko om eg skal få begynne igjen. Det er dottera til henne vi har gått med som tek over praksisen. Sjølv skal eg på Bakk-Ola-marka  der det er styremøte i pensjonistlaget, så no er ferien slutt.
I dag har eg vore lat, mesteparten av tida har eg sete og lagt kabal på PC-en mens eg har høyrt lydbok. Eg har nesten dårleg samvit, men berre nesten. Eg håper vi får fleire godversdagar framover, for det er mykje å gjere ute før vinteren kjem.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...