lørdag, september 05, 2020

Dagbok 2020: 5.september


Klokka er 18.10, det er + 10 grader ute, det regnar og det har det gjort i heile dag, meir og mindre. Eg hadde ikkje så mykje eg måtte gjere i dag så eg tok det med ro, strikka litt, sjekka Facebook og høyrde lydbok.
Margrete ringde og sa at dei var i Ørsta og ville komme oppom, og det vart no eit kjekt besøk. Margrete hadde kjøpt med seg wienerbrød og eg hadde kaffi, brus og is.
Marit og eg hadde avtalt at vi skulle ta ein tur i Furene seint på dag når trafikken hadde avtatt og det gjorde vi. I dag var det Marit som køyrde.
Først var vi på Plantasjen, der ho skulle ha ein potteplante og eg skulle ha lyng til grava. Eg fekk veldig fin lyng, og det kan hende er fer fram på gravplassen i morgon om det ikkje regnar for mykje.
På Rusta hadde eg aldri vore før, så i dag tok eg sjansen på å utforske den billigbutikken. Eg kjøpte diverse småting som eg følte eg hadde behov for. Til slutt handla vi mat på Coop Extra. Då vi kom heim sat vi og prata i bilen ei stund slik vi plar gjere. Vi synest det er kjekt å vere i lag og handle i staden for å fare åleine. No ser eg fram til ein underhaldande kveld med både song og dans i to kanalar. Men først skal eg lage meg litt mat som liknar på middag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...