fredag, september 04, 2020

Dagbok 2020: 4.september

Haustfargane er i kjømda.


Klokka er 16.35,  temperaturen er + 13 grader og det kjem stadig regnbyer. Ikkje det vêret eg likar best. Eg er komen i vane med å vere ute og jobbe, så når ikkje det går an, går eg på tomgang.
I dag skulle eg ta fredagsvasken, men det var fort gjort sidan eg hadde tatt støvsuginga i går.
Eg hadde så smått tenkt meg nedover i dag, men så hadde eg ikkje lyst likevel, så eg fann på så ymse her heime.
Den største utfordringa i dag var å løyse fredags-sudokuen i Møre-Nytt. Eg henta den på data i går kveld og begynte så smått, men den var vanskeleg. Tok den att fleire gonger i dag, men trudde eg måtte gi opp, for første gang. Men så løsna det plutselig og eg kom i hamn.
Elles så tek eg spanskleksjonar på nettet kvar dag for å hugse litt av det eg har lært. Og så har eg funne meg ei ny bok på Storytel , men eg les også i boka som eg fekk av Øystein. Strikketøy har eg også, men det kjem ikkje fram før eg set meg til å sjå TV.
I ettermiddag ventar eg Marit ned ein tur, så då får eg litt selskap.
Eg kan seie det slik: Livet mitt er om lag så spennande som bloggen min, for tida, men eg klagar ikkje. Eg kjeder meg aldri, og om eg skulle gjere det, så er det også OK. Eg ser fram til ei tid utan Coronasmitte, men eg trur ikkje det blir så snart.
No vil eg berre ønske alle ei god helg !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28. april

Klokka er no 22.10, teperaturen ute er + 10 graderC  og vi har hatt fin ver i dag. Den siste snøen som kom i fjella smelta sikkert i dag. Eg...