onsdag, september 30, 2020

Dagbok 2020: 30.september

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er + 15 grader, det regna litt før i dag, men no på sein ettermiddag vart det sol og fint. Eg har ikkje utretta mykje i dag. Eg skulle vere på spanskkurs klokka 11, så eg brukte tida etter frokost til å øve på leksa. Det vart litt vanskeleg no når vi begynte på igjen, med koronatiltak og på ein frammand plass. Alt er litt utrygt -spansken også. Men det går seg vel til. Godt var det i alle fall at Margrete testa negativt på coronaen. Eg for beine vegen heim etter kurset, og sette meg til med meir spansk sidan Eli hadde lagt ut leksa for neste veke.Vart sittande ei god stund ved PC-en med diverse oppgåver. I dag lærte vi at i Spania har dei ein dessert -"Arroz con leche"-ris med melk, altså noko som liknar på risgraut. Dermed fekk eg veldig lyst på risgraut til middag, også fordi at eg fekk bruke noko melk som gjekk ut på dato i går. Med litt Stranda- morr ved sida av vart det fullgod middag. Men det vart lite mosjon for kroppen i dag, sjølv om hovudet fekk sitt, så eg måtte ta ein mosjonsrunde på Vernet i dag også. I dag ville eg gå "rette" vegen rundt og prøve ut trappa. Den var ferdig sidan sist eg var der. Eg greidde fint å gå ned der sjølv om trinna var både høge og breide.Det hadde vore bra med eit rekkverk. Eg gjekk sidelengs og det var bra.
Eg sat ikkje oppe og høyde på Trump og Biden i natt, så eg håper dei sender litt av talane på TV i kveld i kveld. Eg har ikkje strikketøy for hånden, men det må eg skaffe meg. Eg merkar at kveldane blir lengre og mørkare for kvar dag, eg likar det ikkje, men det er ingenting å gjere med det. I morgon skal vi ha trening frå kl.12.30 til 13.30. Eg kjenner at eg må passe på høgre kneet mitt, det er ikkje heilt bra, men eg trur øvelsane virkar-det er verst når eg sit mykje i ro. I morgon startar vi på oktober, eg synest tida går altfor fort.Men det hender at det er fint i oktober også.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...