søndag, september 27, 2020

Dagbok 2020: 27.september

Klokka er no 17.35, temperaturen ute er + 15 grader og sola skin frå nesten skyfri himmel. Det har vore ein strålande dag,sjølv om det var litt kaldt først på dagen.No ser eg skyer kome siglande. Sidan det var kaldt ute heldt eg meg inne og strikka på føremiddagen, sjølvsagt var eg på FB og oppdaterte meg også. Eg er litt lei av berre å gå på Vernet, og eg skulle gjerne ha gått i lag med andre på tur, men dei fleste som går tur er mykje sprekare enn eg, sjølv om dei er nesten like gamle. Eg er fornøgd med at eg no kan gå utan å halte og utan å ha vondt.Det vart ein tur på Vernet i dag også; eg trefte ei som eg kjenner og vi gjekk i lag ei stund, men så ville ho gå fortare og det forstod eg godt. Akkurat den runda på Vernet kan eg godt gå åleine. Då eg kom heim fekk eg lyst å lage meg noko godt. Eg hadde planlagt det på turen. Det blei spagetti med kjøttsaus, det er innmari lenge sidan eg åt det. Eg har stort sett ete brødskiver til middag dei tre siste åra, men no får eg stadig lyst på middagsmat.For å seie det sjølv så var det veldig god middag i dag.
Etter at eg hadde ete,rydda opp og sett på oppvaskmaskina, gjekk eg ut på altanen og la meg på solsenga. Hadde med meg ei bok-men las ikkje. Då eg kom inn att laga eg kaffi og åt litt eplekake til, så i dag føler eg meg uanstendig mett. No er dei stygge støvlane mine tørre etter lang tid på tørk, så morgon får eg kanskje spadd opp den "nye" åkeren min. Elles er her mykje att å klippe, men plommetre og epletre står med fullt grønt lauv enno, så ein lyt vente med å klippe/sage der. No får eg ta og sjå på spanskleksa før eg set på TV-en.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...