onsdag, september 16, 2020

Dagbok 2020: 16.september






Klokka er no 18.40, temperaturen ute er + 11 grader C. Då eg såg ut glaset i dagmorgon såg eg at sola var på veg, og det vart mykje meir populært å stå opp enn  når regnet silar ned.
Det var ikkje mykje eg fekk gjort ute i dag heller, for det var ikkje heilt fritt for regn og alt var vått,  men eg fekk i alle fall plukka opp epla som låg på marka og flytta dei bort i komposten. Det var ikkje anna å gjere med dei. Eg inspiserte svartsurbærbuska, der var knapt eitt bær att, fuglane har tatt alt. Så no får vi vere glade for at fuglane har fått vitaminar og antioksidantar så dei held seg friske over vinteren. Så får heller eg knaske i meg tablettar.
Eg har elles fått gjort lite og ingen ting i dag. Dvs. eg har jobba litt med spansken, vi har fått lekse på data. Så vaska eg håret og shina meg før Marit og eg for på butikken ca. kl.16. I dag fekk eg kjøpt store fine eple frå Sandane, så no skal eg lage eplekake på sikt. Billige var dei ikkje, men dei må no få betalt på Sandane også. 
Før vi for åt eg middag, det vart fiskegrateng i dag også, så eg åt altfor mykje. No har eg gøymt resten av gratengen i frysen, så får eg ta den opp att etter nokre dagar. Eg har vore meir enn stappmett i to dagar og slik kan eg ikkje halde på.  Då vi var heime frå handleturen tok  ein runde på Vernet for å brenne litt kaloriar, men det monar ikkje nok.
I morgon kl.12.30 skal eg bort på Toyota-verkstaden attmed flyplassen. Dei skal gjere eitt eller anna med eine airbagen. Det er visst ein fabrikasjonsfeil dei har oppdaga. Vel seint synest eg, bilen min er frå 2004.Men det er gratis. Det tek ein time så då kan eg gå ein tur der borte. Eg lurte på om eg skulle ta med hageavfallet i same slengen, men då griser eg vel til bilen. No skal eg sette på TV-en og sjå dagsnytt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...