mandag, september 14, 2020

Dagbok 2020: 14.september






Klokka er no 17.45, temperaturen ute er + 12 grader C. I dag kan eg ikkje tru de har vore opphald mellom bygene. Eg har vore nokså Handikappa i dag. Det var ei stund eg var nokså bra i hendene, då tok eg ein Ibux kvar kveld når eg la meg, og hendene var brukbare om morgonen, men så vart det slutt på Ibuxen , og hendene svikta. Eg prøvde med Paracet, men det hadde ikkje samme effekten. I dag har eg vore nesten arbeidsudyktig, men eg greidde i alle fall å få støvsuga alle teppegolva.
Elles har eg vore mykje på data, no har eg fått timar tysdag og torsdag før middag på treningssenteret. Men så er det spansken- her kan det bli kollisjon. Der var først sagt at spanskkurset skulle vere på kveldstid, men det siste eg har høyrt var at det skulle vere tysdagar klokka 11, akkurat same tid som eg skal trene. Viss eg må velje tek eg spansken, og trenar berre ein dag i veka. Men vi får sjå-
Eg gjekk her berre å tutla, men så bestemte eg meg for å fare ned på ALTI -der kjøpte eg ei ny treningsbukse og så kjøpte eg Ibux. Men kva tid eg får bruke superkreftene mine står att å sjå-ein gong må det vel slutte å regne. Viss eg skal trene to gonger i veka og så studere spansk, så får eg no å gjere. Eg veit ikkje om eg har skrive at Eli og eg skal på "Høstkonferanse" i Ulsteinvik den 23sept.
Det var vi to som var der for to år sidan også, i fjor var det ingen frå vårt lag som møtte fram.
Eg føler meg veldig lat når eg ikkje får jobbe i hagen, men eg brukar tid på å repetere spansken, og så les eg bøker innimellom. TV-en er på berre om kvelden- og då strikkar eg. I går greidde eg ikkje det, men no har eg mosjonert fingrane bra i dag , her på tastaturet, og så har eg no Ibux.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...