lørdag, september 12, 2020

Dagbok 2020: 12.september

Klokka er no19.25, temperaturen ute er + 9 grader og det har regna i heile dag. Eg har ikkje vore ute for ei dør.
Eg hadde ikkje så mykje eg måtte gjere i dag , så etter morgonstellet og  bretting av ein klesvask sette eg meg til å jobbe med spansk på data. Det gjeld å friske opp att til nytt kurs som startar på tysdag. Vi har fått lov å bruke eit godt utstyrt rom på Hotel Ivar Aasen. Eg ser fram til å komme i gang igjen.
Sidan eg var så trøtt då eg såg serien "Livsvarig" tok eg og såg om att dei to første episodane. Eg la opp eit lestebrot såpass eg hadde noko å henge fingrane i. Då eg var ferdig med serien kom det noko anna som eg ville sjå på TV-og så balla det på seg. Til vanleg set eg ikkje på TV-en før klokka 19.  Mens TV-en framleis var på laga eg pannekakerøre og steikte bacon.
Eg blei så mett etter pannekakemiddagen at eg heldt på å sovne over strikketøyet, men heldigvis kom Marit ein tur ned  (Eg hadde invitert henne), såpass eg kokte kaffi og livna til litt. Til vanleg går eg ofte inn på datarommet og sjekkar om der har kome meldingar, men i dag hadde eg ikkje gjort det, så når Solveig kom rett etter at Marit hadde gått, var eg ikkje budd på det. Men har ein kaffi og is, så overlever ein ei stund på det. Veldig kjekt med besøk slike styggevêrsdagar.
Eg er  lei av regn, eg har lyst å vere ute og eg har mykje eg skulle gjort i hagen. Det er no tidleg haust enno så eg håper vi får nokre fine dagar. No er det snart Stjernekamp og det gleder eg meg til. Eg lovar at eg skal vere flinkare å sjekke Messenger i dagane som kjem. Mobilen er eg lite fortruleg med, men det går an å sende meldingar på den også.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...