fredag, september 11, 2020

Dagbok 11.september 2020 " NIne eleven"



Klokka er 17.15, Temperaturen er + 12 grader C og det regnar. Det ligg fullt av eple under epletreet men det fristar ikkje å plukke dei opp. Dei skal ikkje ligge lege før sniglane er der. No er eg glad for at eg fekk tatt opp potetene i går.
I går skreiv at  eg  mistenkte fuglane for å ete opp svartsurbæra mine og i dag tok eg to på fersk gjerning, om det var starar eller trostar kan eg ikkje seie, dei forsvann i alle fall fort.
I dag visste eg kva eg skulle gjere, så eg kom fort i sving. Først laga eg ei prinsessekake, som eg ikkje vart heilt nøgd med, og etterpå vaska eg opp for hand før eg shina og vaska  bad og kjøkken.
Det vart tid til ein spanskleksjon før eg åt "middag".
Så slappa eg av med Storytel før eg shina opp meg sjølv til helga, med dusj, hårvask og reine klede. No har eg planar om å sjå TV og strikke ei stund. Eg tenkte å sjå noko av serien Livstid, fordi eg sovna då eg skulle sjå den ein kveld. Viss eg har vore mykje ute, har eg ein tendens til å sovne når eg kjem i hus.
Eg har vore i god form  siste tida, men der er noko grums i eine kneet mitt som gjer at eg begynner å lure på om det er ei ny cyste som skal sprekke. Sist eg hadde kneproblem var det venstrefoten, og då sa Svein at den hadde eg no ikkje bruk for (automatgir) men no er det høgre foten som ikkje er heilt i vater, men det er helst med det samme eg reiser meg opp. Eg har ikkje lyst på den historia igjen. Sist eit kne kollapsa var eg plaga i over eit år. Men eg fekk strikka mykje.
Eg fekk melding frå fysioterapeuten om at eg er tatt inn på den gruppa eg var på før
Så får eg ønske alle yrkesaktive, alle studentar og også pensjonistane ei god helg. Eg ønsker meg betre vêr slik at det går an å vere ute, det er for tidleg å krype i hi no, men det var snø i fjella i går.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...