søndag, august 30, 2020

Dagbok 2020: 30.august

Klokka er no 19.20, temperaturen er + 14 grader og det er fint vêr, slik det har vore det meste av dagen,
Eg hadde ingen store planar for dagen, men eg gjekk i alle fall ut for å plukke opp nedfallsplommene. Då det var gjort fann eg ut at eg ville plukke alle plommene på det minste av Opal-trea for det skal i alle fall sagast ned. Eg rista treet og eg tok riva for å få alle plommene ned. Det blei til at eg klipte greiner også, som igjen vart klipt i mindre bitar og samla i sekker. Alle plommene som var brukande vart tatt vare på. Det vart ca4 kilo som eg skal sylte - og det er meir enn nok til meg.

Då var det alt tid for middag og eg hadde den klar, restar frå i går. Etter middagen måtte eg ta ein liten leksjon med "Spanish With Paul" på You tube.
Eg hadde tenkt å vaske håret og pynte meg litt, men så valde eg å heller gå ein tur på Vernet, for det har ikkje vore så mykje trim denne siste veka. Det var nydeleg å gå ute, sola varma og vinden kjølte ned.
Ei lita stund etter at eg var komen heimringde det på døra. Det var Solveig som kom på besøk. Ho hadde køyrt Olaug til flyplassen. Ho hadde med seg plommesylte som ho hadde laga av plommene frå i fjor som eg sende med Einar i går. Ho hadde også med seg Øystein si siste bok (til denne tid) til meg og Margrete. Så no har Margrete eit ærend hit.

No er det ny arbeidsveke igjen for dei yrkesaktive, men vi pensjonistane kan halde fram med å feriere. Ønsker alle ei fin veke uansett .

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...