fredag, august 14, 2020

Dagbok 2020: 14.august



Klokka er no 18.25, temperaturen er ca +20 grader C. Det var skodde i dag morgon og utover føremiddagen, men så kom sola igjennom.
Det hasta ikkje med å kome i gang ute i dag, så eg avisa og vaska skuffene i frysedelen av kjøleskapet, og så shina og vaska eg kjøkken og bad
Då hadde sola tørka opp graset såpass eg kunne begynne å klippe plen. Eg klipte rundt huset før eg tok mat- og drikkepause. Etterpå tok eg Skråninga og plenstykka mot vegen. Då eg var ferdig med det var eg sveitt og gåen.
Eg gjekk rett i dusjen og fekk bort både gras og sveitte, så då var det tid å slappe av. No har eg kosa meg med is og kaffi.
Eg låg ute på altanen på solsenga ei lita stund, men så vart det slutt på Storytel-boka.
Eg har lese mange lettlesne bøker i sommar, dei fleste er gløymde før eg er ferdig-nesten. Somme begynner eg på utan å lese dei ferdig. At eg les slike bøker no har med årstida å gjere-eg må ha noko som er lett.
Marit skal på tur med Kjartan og Sølvi no i helga, så då blir eg her "åleine". Men Håkon skulle komme i morgon i lag med Audun, då skal dei ut og fiske. Det gjer meg heller ikkje noko å vere åleine, det greier eg heilt fint. Eg har alltid noko å styre med.
Sidan det no er fredag vil eg ønske alle ei god helg. Eg hadde vona at det skulle vere normale tilstandar ved skulestart, slik vart det berre ikkje , dessverre. Eg vil ønske alle som startar opp med skule og studiar lykke til.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...