mandag, juli 27, 2020

Dagbok 2020: 27.juli

Klokka er 18.40, temperaturen ute er + 21 grader C, det er mildt og fint, men det kjem nokre regndropar innimellom. Sist natt hadde det også regna.
Eg hadde ikkje planane klar for dagen i dag, så alt har gått litt på halv 8.
Eg har sjølvsagt drive med ein del hagearbeid. Eg klipte heilt ned New Dawn-rosa for å gi plass til klematisane som skal blomstre no snart. Det vart ein heil sekk med kvist og kvas. Før brukte eg å male opp det meste på kompostkverna, men no når eg ikkje komposterer lenger, leverer eg greinene heile.
Så gjekk eg løs på eføyen, den er litt av eit ugras. Etter at eg reiv vekk det meste for nokre år sidan har den vokse opp enda tjukkare og frodigare enn nokon gong. Eg fekk ikkje gjort så mykje i dag, for eg fekk eit voldsomt allergiutbrot, eg fekk ikkje gjort anna enn å snyte meg. Men då hadde eg i alle fall 2 fulle sekker med eføy-der er det firdoble att. Det spørs om eg ikkje må på VØR snart, for no har eg eit lager på minst 10 sekker hageavfall. Sist eg tømte sekker var då Rasmus var her. Kan hende eg fer bort i morgon for då er der lenge ope.
Eg trur vi skal på trening i morgon, men då er det siste gongen.
Då eg hadde ete "middag" lurte eg på å ta ein tur på Vernet, men ombestemte meg. Eg tok ein tur på Alti i staden. Der kjøpte eg ei "mus" til å ha på laptopen - det var på Clas. Så kjøpte eg kalktablettar og vitaminar på Apoteket og litt mat på Bunnpris. På heimvegen svinga eg bort til gravplassen, eg tok bort dei visne rosene, men der var mange friske att.
No rekk eg akkurat Dagsnytt - men det er vel berre elendigheit i dag også.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...