tirsdag, juli 21, 2020

Dagbok 2020: 21.juli


Klokka er no 17.25 og temperaturen ute er 14 grader C. Akkurat no er det opplett, men det har regna mykje i dag, så no trur eg at både gras og blomster har fått nok. No skulle eg gjerne hatt ein porsjon med sol og varme igjen
I dag var eg relativt bra i hendene då eg stod opp, for eg hadde medisinert meg i går; tok tablett i dag også, så eg var bra i form då vi for på trening i dag .I dag var det min tur å køyre. No er det berre to treningar til før fysioterapeuten pensjonerer seg. Etter at vi hadde trena , handla vi på Spar. Det var ikkje så mykje eg trong i dag. Vi sit alltid og pratar i bilen når vi kjem heim, og i dag vart det ei bra stund, for vi trudde kanskje det vart slutt på regnbya, det blei det ikkje.
Sidan eg hadde ein avtale med Margrete, bytte eg om til sivilt antrekk etter at eg var komen inn. Ingeborg ringde frå Volda. Dei kom og henta meg, Ingeborg og Margrete + dei to "sambuarane" til Ingeborg. Vi køyrde til Vik og gjekk på "Fru Svendsen" som dei hadde sett på TV. Menyen for dei fleste vart Pærekake med ulik drikke til. Vi sat der og prata ei god stund; det var veldig mykje folk på kafeen i dag, kanskje på grunn av vêret.
Etterpå var vi og såg på Ivar Aasen - statuen og på minnesmerket for 22.juli i Laguneparken. Vi lest som om vi var turistar i eiga bygd. Dei køyrde meg heim att, før dei skulle på Plantasjen. Margrete kjøper rosebuskar og plantar i hagen sin kvart år den 22.juli. Eg har også lyst å plante noko-men har eg plass?
Til middag i dag blei det salat med ost og skinke, kjøpt ferdigpakka med Thousand Island- dressing til. Desserten hadde eg i grunnen ete på kafé, men eg hadde plass til litt bringebær også
Dagen i dag har gått veldig fort, slik alle kjekke dagar gjer. Kjekt å treffe Ingeborg igjen, og kjekt å treffe veninnene hennar, den eine har vore her før.
Eg må berre takke for at eg fekk vere med ungdommen til spøkelseskafeen.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...