mandag, juli 20, 2020

Dagbok 2020: 20.juli

Klokka er 18.30, temperaturen ute er + 16 grader C og no er det lettskya og nokså fint ute. Eg har nyss reist meg opp frå dagsenga mi, der eg har lege og lese ferdig ei bok.  Eigentleg las eg den ferdig i går, men oppdaga at eg hadde fått med første og siste delen av boka, men ikkje det som var i mellom. Ein kan bli litt lurt når ein les Storytel.
Eg får ikkje til å legge ut bilde av  boka og heller ikkje omtale, men eg kan seie at boka var nokså middels. Det kan sjå ut som om eg ikkje har lese noko i seinare tid,  eg les vanlegvis kvar dag, men det kan vere korte tekstar, noveller etc. og dei blir ikkje lagt ut på bloggen. Nok om det.






Det er i grunnen potetblomstrane som er finast akkurat no.




Dagen i dag starta som vanleg med hovne og vonde hender, så eg tok ein betennelsehemmande tablett og sat ei stund ved PC-en og trimma fingrane. No er eg ganske bra-men ikkje heilt topp.
Eg fann ut at eg kunne støvsuge teppegolva utan at det vart for vondt, så det vart gjort, og det er om lag det einaste eg har gjort i dag.
Eg gjekk ned og plukka bringebær då det leid litt på dag, der var mykje bær, men dei er sure og ikkje så velsmakande som dei skal vere. Dei trong med andre ord litt sukker og fløte. Og fløte hadde eg ikkje i hus. Dermed tok eg bilen og så vart det ein tur på butikken etter fløte og diverse anna. Middagen i dag vart salat med fetaost i olje + loff-  dessert: bringebær.
Etter at eg hadde ete la eg meg på dagsenga og las ferdig boka mi. Det er så godt for ryggen å legge seg heilt flat ut. Eg ser ikkje bort frå at eg kan ha falle ut av og til, men ikkje så mykje at det plagar meg. Eg føler meg litt unyttig i verda når eg er så lat. Det er for vått i graset til å klippe plen, og i morgon skal eg på trening igjen. Det er ikkje så mange gonger  att no, før fysioterapeuten går ut i pensjon. Kva som då skjer, veit vi ikkje enno.
Eg hadde så smått tenkt meg ein tur på Vernet, men så ser eg at klokka går mot 19-og då må eg få med meg nyheitene.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...