torsdag, juli 02, 2020

Dagbok 2020: 1.juli






Klokka er no 21.00 og temperaturen ute er + 12 grader C. Det har vore litt regn i dag, men mest sol og opplett. Det var ganske seint før alle var oppe, eg fekk god tid till å sjå ein episode av serien min før dei andre kom. Familien Rasmus var ein liten handlerunde der ikkje eg var med. Etterpå var Rasmus og eg på Vør med minst 8 sekker med hageavfall. Det var godt å få det vekk. Så var Rasmus og Wenche ein lite tur med Yarisen og mens dei var vekke gjorde eg klar middagen som var lettvindt i dag.(Som dei fleste dagar) Så vart det endeleg tid for kaffi og gulrotkake.
Eg ville gå ein liten tur på Vernet sidan eg hadde vore relativt lat i dag. Ingar ville vere med meg, og eg trur han var litt imponert over "Den sunnmørske mur" som han kalla den.
Eg vart litt skipla i dag då eg fekk høyre at det igjen har kome Corona-smitte til Ørsta, no hadde vi begynt å slappe litt av. Det var to som var her på gjennomreise som kom med smitten. Dei hadde vore inne på butikkar både i Ørsta og Volda.




Ein av naboane i Starevegen har mange hagenissar.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.mai

Klokka er no 18.13, temperaturen ute r + 13 grader C. Det har vore sol og fint i heile dag, men ikkje så varmt som i går. Eg vakna tidleg i ...