tirsdag, juni 09, 2020

Dagbok 2020: 9.juni

Klokka er 17.50, temperaturen er + 19 grader og no har det skya over etter at det har vore sol i heile dag. Eg merka det med det same eg vakna i dag at vêret ikkje var som i går, eg var på langt nær så låk i armar og bein som eg var då.
Det var bra at eg hadde kome meg, for så greidde eg både å kle på meg  og vaske håret med meir. Vi skulle vere på treninga klokka 10 og då må eg stå litt tidleg opp sidan det tek litt tid å komme i "form". Treninga gjekk heilt greitt, det er stort sett føtene/knea eg trenar no, ingen vits i å trene armane no når dei er relativt bra. Det kunne virke mot si hensikt.
Vi var ein tur på Spar etterpå og handla aldri så lite. Trefte fleire kjende, mellom anna Åse Melle.
Då eg kom heim att laga eg riskrem av grøten som eg kokte i går + fløten som eg hadde på lager.
Eg hadde kjøpt Piano Bringebærsaus til å ha på, så eg måtte smake litt med det samme. Eg begynte å lese på sause-kartongen, og oppdaga at det faktisk var bringebær-jus i sausen! Av bringebær frå Vik i Sogn. Før i tida var no slike ferdigsausar berre kunstige.
Eg gjekk ut og prøvde å jobbe litt i hagen; klipte graset med saks rundt tre og buskar, vatna både her og der etc. Men det var ikkje så mykje eg orka, vart fort trøtt både i ryggen og føtene. Men med nokre gode pausar fekk eg no gjort litt.     Jordbærplantane og potetene som eg planta i mai veks fint no, så det blir vel avling når det lid på.

No har Torbjørn vore her og hjelpt meg å bestille time på Biltilsynet, eg kom aldri i mål med det, men han hadde gjort det før til seg sjølv, så han kunne det. No skal eg bort og fornye førarkortet komande fredag kl.10.30, så no har eg det i boks. Det er godt å ha hjelpsomme naboar.

Eg gjekk inn frå hagen litt før 15.30, då åt eg ein ny porsjon med riskrem. Det eg lagar til når eg er åleine må eg ete sjølv. Etterpå la eg meg ut på solsenga med pledd over meg og kvilte meg godt ut. Hadde Storytel på øyret, og eg har ein mistanke om at eg sov litt innimellom, for eg var trøtt og hadde sove dårleg om natta.
No vart det så fint vêr igjen at eg må ut og sjå kva naboane held på med. Klokka er merkeleg nok kome heilt fram til 18.30.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...