lørdag, juni 06, 2020

Dagbok 2020: 6.juni

Klokka er 16.35, temperaturen ute er + 20 grader C og det er nokså skya, men fint likevel. I går kveld då eg la meg verkte er både i armar og bein og vel så det, så eg fekk ikkje sove. Klokka 3.30 stod eg opp og tok 2 Paracet og sovna tvert og sov tol klokka var 9. Eg hadde tenkt å sende avbod til Ragnhild, men så følte eg meg heilt bra og hadde lyst på ein Volda -tur. Fredagsvasken vart utsett på ubestemt tid.
Eg har vore mange gonger bort i Furene i det siste, men når eg køyrer sjølv ser eg ikkje så mykje rundt meg. I dag registrerte eg at det var mange hus under bygging på hi sida av bygda. 
Vi handla litt på Coop før vi for til Volda. Der var vi på Møre Konfeksjon og kjøpte oss kvar sin topp. Der var regelen at viss ein hadde prøvd eit plagg på, og ikkje kjøpte det, skulle plagget i karantene i nokre dagar før det vart tatt fram igjen. Vi hadde ikkje lyst å sette oss inn på kafé i dag når det var så fint ute. Så Ragnhild køyrde meg heim. Då var klokka så mykje at eg kunne ete middag, og det blei ein god porsjon suppe frå i går. Eg delte det som var att i går på Einar og meg, eg vart så mett ateg måtte legge meg på dagsenga ei stund før eg stod opp og tok "fredagsvasken"- så no er det gjort.

I dag er det " Svenska flaggans dag" - ein dag vi plar feire i familien vår. Ja, det er sjølvsagt fordi Olaug jr. har fødselsdag. I dag fyller ho 23 år-og viss eg ikkje tek feil så er ho snart på veg heim frå Bergen.


                       Gratulerer med dagen, Olaug Marie!


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...