søndag, juni 07, 2020

Dagbok 2020: 7.juni


Klokka er 18.20, temperaturen ute er + 10 grader og det har regna. På føremiddagen var det berre nokre små dropar, meir som skodde-yr, men no har det vore skikkeleg regn, såpass eg slepp å vatne.
Dette har vore ein heilsløv dag. Eg bestemte meg frå morgonen av at eg skulle slappe heilt av i dag. På føremiddagen gjorde eg nokre små jobbar som å vatne blomster, tørke støv og stryke, men så gjekk det over i Storytel.
Eg har vore mest på datarommet, der blir det fortare varmt enn i stova, og så kan eg ligge på dagsenga viss eg treng det for ryggen sin del. Ja, eg har vore veldig lat-men det fortente eg eigentleg. Det er så mykje som skal gjerast ute når det er fint vêr, men i dag tok eg fri med godt samvit. 
Eg held på med siste boka i serien av Anna Grue, og no nærmar den seg slutten. Eg har lese mykje i det siste.
No ser det ut til at skodda kan lette, og sola kan kome fram. det er gode meldingar for komande veke og det er bra. Eg klipte plenen på fredag, og no er graset på full fart opp igjen. Å klippe plen er ein grei jobb, men eg må snart til å plante noko også. Og så må eg bestille time på Biltilsynet, og sidan det er nær VØR må eg ha med nokre sekker med hageavfall dit. Dette er nokre av planane for komande veke. Dessutan skal vi på trening på tysdag. No nærmar det seg at eg skal sette på TV-kl.19 og høyre nyheiter. Dagane går fort anten er gjer noko eller ikkje.
.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...