torsdag, juni 04, 2020

Dagbok 2020: 4.juni

Akkurat no.
Klokka er 20.00, temperaturen + 16 grader og det er opplett-men overskya.
Eg hadde venta at det skulle regne i dag, så eg vart gledeleg overraska då eg såg ut og sola skein. På grunn av vêrmeldingane hadde eg ikkje lagt opp til utearbeid i dag, dessutan skulle eg til frisør kl.12. 
Det vart til at eg gjorde litt husarbeid før den tid, og då eg kom att var klokka nærmare 14, så eg tok meg berre litt mat, før eg sette meg til å høyre ferdig boka mi. Det tok litt lenger tid enn eg hadde berekna. Eg sende melding til Marit at ho måtte komme ned og drikke kaffi, og det ville ho, men seinare. 
I mellomtida gjekk eg laus på eføyen på tilbygget, det er ikkje så mange år sidan eg røska den nesten heilt vekk, men den har vakse mykje sidan den gongen. Eg fekk full ein stor svart sekk med rusk som eg skal ta med på VØR når eg somlar meg til å fare bort. Eg har mange sekker fulle no. 
Graset veks så fort at eg ser det gro, så eg må vel ut med klipparen anten i morgon eller laurdag eller begge dagane.Det går heilt fint å klippe no når eg er så mykje betre i armane-og det er god trim, så eg treng ikkje gå på Vernet så ofte no. 
Fekk nettopp melding frå Einar som vil komme og male litt i morgon, så då håper eg at han vil ete middag i lag med meg. Det er kjekkare å koke til to enn til ein.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...