tirsdag, juni 23, 2020

Dagbok 2020: 23.juni

Klokka er no 18.20, temperaturen ute er + 21 grader, det har vore overskya og opplett i heile dag. Veldig greitt vêr det, særleg viss ein har noko ein skal gjere ute.
Marit hadde invitert meg til å vere med henne på handletur til Vik. Ho har ikkje fått brukt bilen sin på aldri så lenge, men no har ho tatt operasjon og fått att synet. Vi skulle fare klokka 11 og vi var klar! Det var ikkje bilen, den var død, og med den erfaringa eg har no stilte eg diagnosen: Flatt batteri ! Bilen har vel fått stått vel lenge i ro. Mn rådlause var vi ikkje, for Yarisen var klar. Vi var på ALTI og på Spar og handla det vi skulle ha.
Eg hadde bestemt meg for å klippe plen i dag, ikkje heile tomta, men rundt huset. Der var mykje gras,  eg fylte opp i to plastsekker som eg skal ta med bort på VØR seinare, eg har snart fullt lass med hageavfall igjen.
Så vart det ei nokså lang pause etterpå, då eg åt og såg eit par episodar av serien min, no har eg berre ein SESONG att. Best å få det unna, slik at eg ikkje forsømmer pliktene mine. Men så var eg ut og pynta litt med kantklipparen, det blir ikkje så lange stunder med den før batteriet er tomt og må ladast. I morgon får eg håpe på at eg får klipt resten av plenane, der er anna hagearbeid som står på vent også. Det var fint arbeidsvêr i dag og det blir det kanskje i morgon også. Eg likar betre å jobbe ute enn inne. Men det er eit skrikande behov for t.d. vinduspuss både ute og inne. Eg er ikkje SÅ motivert for det.
I dag har begge telefonane lagt på nattbordet mitt, og der er mange ubesvarte oppringingar  på Doroen, men eg veit ikkje kor gamle dei er. Som ein regel kan eg seie at eg til vanleg har mobilen på meg, men det er sikrare å kontakte meg på Messenger.
Er det ikkje jonsokaftan i dag, forresten ?
PS: Eg stilte feil diagnose på bilen til Marit.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...