mandag, juni 22, 2020

Dagbok 2020: 22.juni

Klokka er n,o 17.15. Temperaturen på trappa er + 25 grader C, det er lettskya og littsol. Tidlegare i dag var det litt regn. Eg er veldig fornøgd med at vi fekk så mykje regn at alle plenar og det som elles skal vekse fekk "drikke" nok utan mi hjelp.
På føremiddagen i dag var det innevêr så då tok eg ein tørn på "gutterommet" i kjellaren og gjorde det klart til bruk. Etterpå støvsuga eg og tørka støv i vaskekjellaren.  Då eg kom opp att fekk eg melding frå Margrete om at ho og "ungane" var på veg til Ørsta for å handle, og så ville dei komme oppom. Det var no veldig kjekt. Dei skulle kjøpe med seg kaffimat så det vart ikkje noko "strev" for meg. Mens eg venta på dei høyrde eg lydbok, "Svartedauden" heiter boka eg les no. Eg har alltid vore interessert i Svartedauden og lese mykje om den før, så den boka fengde meg med ein gong.
Margrete og gutane reiser til Solund på torsdag og dit kjem også Rasmus med sine gutar. Dei skal vere der i lag nokre dagar, og så blir Rasmus med oppover igjen- og kjem hit. Eg ser fram til å få besøk av Kongsberggjengen, eg ser dei ikkje ofte.
Etter at eg vart att her åleine gjekk eg ut og klipte med kantklipparen så lenge som batteriet varte -det var ikkje så lenge. Det må ladast ofte, men så slepp eg ledning i alle fall. No er det så fint ute at eg trur eg måta med meg "Svartedauden" ut.
I morgon skal vi ikkje på trening sidan Marit har tatt augeoperasjon og har treningsforbod-då får eg finne noko å trene med her heime-det er alltid noko ein kan gjere-vissein vil.
I dag er det Øystein som fyller år, han er allereie blitt 58 - men han er no ganske ung enno.




 GRATULERER MED DAGEN, ØYSTEIN



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...