søndag, juni 21, 2020

Dagbok 2020: 21.juni

Klokka er no17.25, temperaturen på trappa er + 21,5 grader C og det er akkurat passeleg varmt når det er overskya og litt regn av og til. Det passa meg godt at det kom og regna sist natt for så fekk alle plantane mine det dei skulle ha.
Eg har vore veldig lat no det var så varmt, dessutan blir eg dårleg i føtene i slikt vêr. Eg trudde aldri eg kom til å få energien igjen - og såg svart på alt eg skulle gjere. Men i dag var energien på plass, eg har fått gjort det eg skulle og så har eg tatt ei runde på Vernet.
På føremiddagen rydda eg litt inne og vaska bad og kjøkken. Der var ein del gras på golva. Rydda litt ute også, og etter at eg hadde ete eit måltid såg eg to episodar av TV-serien min, det er vanskeleg å stoppe når ein først har begynt å sjå.
Så vart det ein tur på Vernet, lenge sidan sist! Eg gjekk ut Starevegen , men i krysset med Storebakken var der hendelse så det går ikkje an å komme forbi med bil i alle fall. Det såg ut som det var ein stor kum dei heldt på å grave ned.
Eg gjekk opp Storebakken og tok runden derifrå i dag. der gjer eg ofte elles også.
Elles har det ikkje hendt noko spesielt i dag, eg har vore her åleine, men snakka med naboane då eg kom att frå turen.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...