lørdag, juni 20, 2020

Dagbok 2020: 20.juni

Klokka er 18.25, temperaturen ute er + 26 grader C og det er overskya. Tidlegare i dag hadde vi sol og +32 grader C. Ja, vi har hatt varme og fine dagar no, og eg kjende at eg vart latare og latare for kvar dag. No kan det bli godt med litt kjøligare dagar-men ikkje for lenge.
På føremiddagen i dag prøvde eg å gjere litt inne. Mellom anna så strauk eg eit par plagg og gjorde eit forsøk på å rydde., så hengde eg ut ein klesvask og tok inn ein annan. 
Men det vart ikkje så lenge før eg for ut og begynte å vatne. Det var ikkje så interessant det heller no, men det måtte til. Så var eg opp til Marit og sat i skyggen ei stund før eg for ned og åt litt før eg la meg ut på altanen med Storytel. Der vart det etter kvart godt å vere sidan skyen kom og bremsa sola litt. Ja, det er ikkje så ofte vi får høve til å bli lei av varmen-det er eg no ikkje no heller, men det kan vere godt med ein pause frå varmen,
I heile dag har eg gått og tenkt på at eg skulle ta ein runde på butikken, men eg har utsett og utsett. Så slo eg det frå meg-men då kom eg meg av garde i ein fart. Det var ikkje mykje eg skulle ha, men det vart no opp i ein Kiwipose i dag også. Bilen har stått på tunet sidan tysdag så eg skulle sette den inni garasjen og då kunne eg like godt ta ein tur.
Solveig og Øystein reiste til Bergen i går for å hente Olaug, det er eit par timar sidan eg hadde kontakt med dei og då var dei i Jølster. Komande veke skal både Margrete og Rasmus til Solund, Rasmus kjem opp hit etterpå.
I dag er det Margrete sin fødselsdag, men eg får ikkje lagt ut bilde av henne her. Ho er 52år gammal no-åra kryp inn på oss alle. Men det er lenge til ho blir GAMMAL. Det blir ein når ein fyller 80-kanskje.
No blir det snart å sette seg til framfor TV-en. Det er ikkje så nøye med kva dei har på programmet, for no har eg NRK  TV og kan sjå dei seriane eg vil .


GRATULERER MED DAGEN, MARGRETE

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...