onsdag, juni 17, 2020

Dagbok 2020: 17.juni

Klokka er ca 17.30, temperaturen på trappa er ca.27 grader C, og sola skin.
Eg har eit lite problem med at eg vaknar så tidleg om morgonen-etter berre ca. 3 timars søvn, og så prøver eg å ligge i ro når eg vaknar, i alle fall til klokka 8. Slik var det i dag også, og då eg endeleg stod opp var det nokså skya. Eg bestemte meg for å begynne å klippe plenar  rett etter frokost. Ville bli ferdig med Skråninga før eg skulle køyre Marit til frisør. Men då eg var ferdig med Skråninga ringde Marit og sa at ho hadde avbestilt frisøren fordi ho var forkjøla. Og sola hadde ikkje tenkt å fare bak om skyene så det var varmt og godt med 28 grader og lår himmel. Eg toler varmen godt, så den gjer meg ikkje noko.
Dermed fortsette eg å klippe og klippe til klokka var 13.30. Då spylte eg klipparen og rydda opp etter meg, før eg gjekk inn og dusja. Etter kvart tok eg meg litt mat, og så la eg meg rett ut på dagsenga og sovna . Det gjorde godt. Sette meg ut på altanen ei lita stund, men så måtte eg ta ein jobb til, nemleg vatning. Eg vatnar åkrane mine og elles plantar rundt om kring. Sidan slangen ikkje er lang nok, må eg bruke vatnekanne også. Det kan høyrest ut som om eg har det veldig travelt, men det har eg ikkje. Eg likar å ha noko å gjere ute når veret er så fint og eg har lange kvilepausar innimellom. Eg likar å ta all klippinga på ein dag, så får eg spyle klipparen og sette den vekk til neste veke.
Eg har ikkje snakka med nokon i dag, anna enn på Messenger. 
Eg fekk Storytel til å virke igjen, og las ei stund, så var det slutt-og den førre boka, den eg ikkje fann att, den dukka opp. Eg må ha litt mobilundervisning i sommar, trur eg.
Eg får framleis ikkje pryde Bloggen min med bilde.
No skal eg legge meg ut på solsenga til klokka blir 19-då høyrer eg Dagsnytt. 

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...