tirsdag, juni 16, 2020

Dagbok 2020: 16.juni

Klokka er no 18.15, temperaturen er ca. + 27 grader C, det vil seie at den har gått ned eit par grader sidan det var på det varmaste.
I dag har heten plaga meg såpass at eg ikkje har orka så mykje, eg har ikkje fått utretta stort for å seie det slik.
I dag skulle vi trene frå 11-12 og det gjekk no på eit vis, det var ikkje så varmt enno. Etterpå handla vi på Spar, så klokka var nærmare 13 før vi kom heim.
Eg prøver å gjere litt hagearbeid, vatne, luke ,klippe etc. men det er korte arbeidsøkter og lange kvilepausar. Det er då eg må snakke litt hardt til meg sjølv og poengtere at eg er gammal og ingen forventar at eg skal vere så produktiv. Ingen andre enn eg sjølv. I dag synest eg varmen vart litt plagsom- men for all del-eg vil gjerne ha det fint og varmt om sommaren.
Det blir tidsnok både kaldt og regnfullt så vi får kjøle oss av.
Eg la meg ut på solsenga ei stund for å høyre bok på Storytel, men no var den nye boka også nesten forsvunnen, men eg kom meg no inn på - på ein måte-det var tydeleg at det hadde skjedd mykje som eg ikkje hadde fått med meg. Eg vart så oppheta at eg la meg inn på sofaen ei stund fordi eg var så trøtt- eg legg meg seint og vaknar tidleg-men eg sovna ikkje på dagtid i dag.
Eg synest bloggen min blir veldig kjedelig utan bilde, men heile maskina skulle hatt seg ein overhaling.
Det er veldig kjekt no når eg har lært meg å bruke NRK TV for då kan eg sjå på seriar eg likar utan å vere bunden til det dei viser på vanleg TV.
I morgon skal eg køyre Marit ned til frisøren, torsdag skal ho operere auget sitt, og neste veke skal vi ikkje på trening. 
Eg må vel snart til å tenkje på plenklipping igjen. Det er tørt i graset no og plenen er ikkje så frodig som før. Det er nesten stygt å seie det, men vi treng ei regnbye eller to.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...