søndag, juni 14, 2020

Dagbok 2020: 14.juni

Klokka er 17.55, temperaturen ute er + 22 grader, tidlegare i dag var det 29 varme grader her, men så skya det over og då gjekk tempen ned. Sidan det var så varmt trudde eg at vi kanskje fekk ei lita regnbye, men slik gjekk det ikkje. Så eg måtte fram med slange og kanne for å redde diverse plantar.
 Då eg vakna i dag var eg så låk i hendene at eg greidde ikkje å få på meg klede-det er særleg høgrehanda som plagar meg. Men etter kvart fekk eg på meg eit par klesplagg såpass eg kunne gå over gata til Marit. Ho har også vore heime åleine i helga, men no er "ungefolket" kome heim. Marit og eg sat på uteplassen hennar og prata ei god stund. Så sette eg i gang med litt vatning, men det er litt tungvindt sidan eg ikkje har lang nok slange, så eg må bruke kanne.
Det skya visst over for godt-men utan at det kom regn.
Sidan eg hadde utsett fredagsvasken eit par gonger, tok eg og vaska bad og kjøkken i dag, sidan det like vel var overskya.
Så skulle eg høyre bok på Storytel-men der forsvann boka, og eg har enno ikkje funne den att. Ikkje veit eg kva boka heiter, ikkje namnet på forfattaren, men eg har litt peiling på korleis den såg ut så eg driv og leitar mellom alle dei hundrevis av bøkene som ligg der. Boka var ikkje så interessant eller god på nokon måte, men eg hadde berre litt att, så eg kunne tenkt meg å fullføre. NB: Det er ikkje første gongen eg har vore i denne knipa.
For komande veke har eg ikkje mange planar, men vi skal på trening tysdag, det er fast.
Datamaskina mi feilar alt muleg-og eg får til dømes ikkje lagt inn bilde på bloggen. Det er litt kjedelig. Og til tross for at eg har stilt inn maskina på NYNORSK får eg raude strek under alle nynorske ord-noko som er litt irriterande.
No har eg forstått det slik at det er berre ei veke att av skuleåret, så eg håper det blir litt fint ver då også.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...