fredag, mai 08, 2020

Bok nr. 28 2020: Dypt å falle.


Lillian, en ung, stillferdig kvinne blir funnet kvalt i byens mest trendy reklamebyrå. Oppklaringen viser seg å bli mer enn alminnelig komplisert. Den døde er så godt som anonym. Hun har ikke etternavn, ikke adresse, ikke personnummer. Selv ikke Lillianas arbeidsgiver vedstår seg å kjenne henne, og det er tilsynelatende heller ingen som savner henne. Noen dager etter blir enda en kvinne funnet myrdet. Også hun er anonym, men dødsårsaken er en helt annen. Henger de to forbrytelsene overhodet sammen? Ved et tilfelle blandes reklamemannen Dan Sommerdahl inn i etterforskningen, og han oppdager et nett av hemmligheter like under overflaten i den fredelige provinsbyen. 
……………………………………
Eg har lese denne på Storytel, det er den første boka i ein krimserie av Anna Grue. Eg har vore litt for mykje på og av, så eg har hatt litt problem med å få med meg alt. Ikkje minst fordi her er mange personar å halde orden på. Men eg skal lese fleire bøker i serien.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.mai

Klokka er no 18.13, temperaturen ute r + 13 grader C. Det har vore sol og fint i heile dag, men ikkje så varmt som i går. Eg vakna tidleg i ...