torsdag, april 23, 2020

Dagbok 2020: 23.april




Klokka er 18.30, temperaturen er + 9 grader, det er overskya og det kjennast  kaldt.

Sist natt låg eg og ikkje fekk sove. Då klokka var ca.5 stod eg opp og tok eit knekkebrød, då så eg ut glaset og oppdaga skodda, heilt fotsid skodde. Den har letta litt i løpet av dagen, men vart aldri heilt borte, og sola har vi ikkje sett. No er eg jammen glad for eg var så mykje i sola mens ho var her.
Mens eg venta på betre vêr tok eg like godt og shina og vaska kjøkken og bad. Etterpå tok eg ei runde på Fonnvernet. Vart ikkje for heit i dag-heller tvert om. Eg hadde kledd meg lett. Eg tok med litt mat, sette på oppvaskmaskina og så høyrde eg lydbok  i vel ein time.
Eg syntest eg måtte gjere litt meir til nytte, så eg tok ei økt i hagen, blant anna fekk eg klipt nokre spireabusker og rydda rundt dei. Mesteparten av hageavfallet puttar eg i sekker som eg skal køyre bort på VØR med. Men det har vore lang kø no desse dagane, for dei slepper ikkje forbi meir enn fire bilar i gongen. Naboane i vest var også ute. Brått høyrde vi eit voldsom brak, eg tenkte på torden med det samme, men vi fekk sjå snøfonna som ramla ned frampå Nossen. Den gjekk ikkje heilt ned. Det er mykje snø i fjellet og mykje snøsmelting så elvane er store. No er det snart på tide å sette på TV-en.

I dag er det svigerinna mi på Eid som fyller år. Ho er fem år yngre enn eg. Eg har ingen søstre, men eg har tre svigerinner som eg er glad i. Og alle tre har fødselsdag i april.



Gratulerer med dagen, Bodil!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...