fredag, oktober 18, 2019

Dagbok 2019: 18.0ktober.



Klokka er no 17.30, temperaturen ute er + 10 grader og det er nydeleg vêr. Eg hadde ei litt trasig natt med verk i armane, eg var kanskje litt for flink i går. Det går bra å jobbe, men når eg slappar av etterpå kan eg få verk. Ikkje så mykje å bry seg om, men irriterande å ikkje få sove. Ja, eg sovna no til slutt, og kom meg opp i rimeleg tid. Eg hadde ei oppgåve å skrive og få posta i dag, så eg sette meg til ved PC-en ganske kvikt. Det var mindre jobb enn eg hadde trudd, og då eg var ferdig å skrive shina eg meg litt opp og for til Spar, der det er post i butikk. Dermed handla eg diverse mat etc. med det samme.
Då eg kom heim var det altfor fint ute til å sette seg til inne. Derfor tok eg min 7.tur på Fonnvernet. No har eg funne den ultimate ruta, eg går opp til toppen av Storebakken og opp i skogen derfrå. Eg går opp den bratte bakken på bildet over, det er mykje brattare enn det ser ut på bildet, men eg held meg i gjerdet. Så går eg nedover Fonnvernet og vidare rundt på Turvegen, då kjem eg tilbake til utgangspunktet. Her ser de den bratte bakken heilt til venstre i bildet, og turvegen ovafor. Det er mange som spør meg om korleis ein kjem seg inn på desse vegane.
Eg hadde sjølvsagt med mobilen og tok bilde i dag også, sidan der er så fint utsikt.



Etter at eg kom heim att har eg styrt litt med fredagssudokuen, som eg enno ikkje har løyst. Eg er redd for at eg sovnar viss eg set meg ned, men det gjer vel ikkje noko. Eg har ingen planar for resten av helga, men blir det så fint ver i morgon også, vil eg vere mest muleg ute. Eg får stadig meldingar frå Marit som er i Spania, ho har det fint der.
Eg vil ønske alle ei god helg.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...