tirsdag, oktober 15, 2019

Dagbok 2019: 15.oktober

Himmelen kl. 18.30.

Klokka er 18.15, temperaturen er + 8 grader. Det har vore fint vêr i dag også, men litt meir skya enn før. Heller ikkje så kaldt. I dag var det ikkje frose verken her eller der, så eg planla å køyre på VØR etter treninga, og det gjorde eg. Men eg var heime att før klokka 12.
Eg hadde ikkje sjekka tidspunktet då Einar skulle komme, så eg begynte å vente han ein halvtime for tidleg. Då han ikkje var komen "presis" sjekka eg, og då stod det 15, ikkje 14.30 som eg trudde. Men han kom presis , som alltid. Det gjorde ikkje så mykje om potetene var ferdige før, vi kosa oss med kjøtkaker og masse heimelaga saus. Eg hadde gjort ferdig det meste på førehand, så eg hadde ikkje noko særleg å gjere i dag. Til dessert hadde vi eplekake med is og så kaffi til. Det er kjekt å ha nokon å lage middag til, og ete i lag med, særleg når det er så sjeldan.
I dag vart det ikkje tur på Fonnvernet, men sidan eg var på trening har vel knea fått den mosjonen dei skulle ha.
I morgon er det spanskkurs, og styremøte etterpå, så då går det meste av dagen til det. Torsdag har eg lova ei veninne å hjelpe med nokre "skriverier", men det tek vel ikkje heile dagen. Eitt er sikkert, dagane går som ein røyk og eg får aldri tid til å kjede meg.
Eg må le litt av Lollo. Even og Mari Ella skulle ein tur, og så snart som det blir tomt hus der oppe kjem ho ned til meg. Eg hadde litt kattemat igjen som eg gav henne.
No blir det vel å benke seg framfor TV-en, det er spennande å følgje med i det som skjer i verda no. Og er der ikkje noko som eg interesserer meg for etter nyheitene, har eg diverse eg har tatt opp. Lurer meg til å strikke litt innimellom. Har eit arbeid på gang, men det blir visst eit langt lerret å bleike.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...