lørdag, september 14, 2019

Dagbok 2019:14.september

Klokka er 17.00, temperaturen er + 10 grader, det er vått og rått ute. Eg har stort sett vore inne i dag, berre små turar ut. Ikkje har eg gjort så mykje heller.
Det første eg gjorde etter frokost i dag, var å prøve laptoppen, og den fungerte heilt fint etter at eg hadde installert musa. Dei unge ler av meg fordi eg brukar mus-men det bryr eg meg ikkje om.
Storemaskina har eg ikkje gjort noko med, den må inn på eit nettverk, det er alt eg veit. Så er det TV-en til ho som bur i kjellaren, den virkar ikkje. Eg har bedt Helge om å komme og sjå på elendigheita og eg fekk melding om at han ville komme, så eg har brukt mesteparten av tida i dag til å vente på han.
Øvde litt på spanskleksa (då må eg ha You Tube), sette på ein klesvask, las i ei bok etc. Hadde eigentleg tenkt å handle, men kanskje blir det for seint. Eg veit ikkje kva tid dei stenger på laurdag.
I dag ser eg veldig fram til Stjernekamp, det er eit program eg likar. Tek opp "Skal vi danse"-så kan eg spole over reklamepausane.
Gløymde å skrive :GOD HELG i går, men ønsket gjeld enno.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...