mandag, august 19, 2019

Dagbok 2019: 19.august

Klokka er no 19.50, temperaturen ute er+ 14 grader og vi har hatt mange regnbyger i dag. Dagen har gått fort, og eg hadde nesten gløymt at eg skulle skrive blogg.
Eg rakk å vaske og stelle på soverommet før eg kjørte ned til kulturhuset for å vere på styremøte. 
Då eg kom heim skreiv eg referat frå møtet før eg laga meg litt mat. Så måtte eg sjå om att krimmen som eg sov meg gjennom i går kveld.
Marit kom ned for å fortelje frå turen ho hadde i helga i lag med sonen og svigerdottera. Og det var kjekt å få henne heim att såpass vi fekk prate litt om laust og fast. I morgon skal vi på trening i lag, og ho skal køyre.

Leigebuaren min driv og kjøper og set opp fleire brannvarslerar og så ville ho kjøpe brannslokkingsapparat. Eg veit ikkje om det er påbode, for då var det vel eg som skulle kjøpe det?
Eg har ikkje fått ordna med røyrleggar, men i kveld la eg inn eit "forespørsmål" på nettet, så får eg sjå om eg får napp. Ingen eg har snakka med kjenner til folk som driv for seg sjølv, så eg må vel innom eit firma. Elektrikar treng eg ikkje likevel.
Det er mykje eg ikkje kan, men eg får prøve å ro det i land. I morgon skal eg endeleg få klipt håret mitt, så då letnar det vel i tankegongen også.
Resten av kvelden hadde eg tenkt å sitte framfor TV-en, men det er lite å sjå på kanalen min NRK 1i kveld.
Plommene driv og modnar så fort no at eg greier ikkje å ete unna , så eg må vel plukke for sylting etc. 
Eg er spent på korleis det går med alle som tek til på nytt skuleår i dag. Av våre er det vel to som skiftar beite, Vebjørn tek til på ungdomsskulen, og Erlend på vidaregåande. Eg ønsker dei spesielt lykke til.

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...