tirsdag, juli 09, 2019

Dagbok 2019: 9.juli

Klokka er 18.20, temperaturen ute er no + 21 grader C. Det har blitt finare og varmare utover dagen.
På føremiddagen dreiv eg med litt vasking og rydding inne. Så var eg ut å stelte litt i jordbæråkeren, klipte vekk lange utskudd og klipte på kanten. Så litt klipping vart det i dag også, sjølv om klipparen har fått fred.
Det vart etter kvart så fint at eg la meg ut på altanen ei lita stund, så ringde det på, så eg måtte stå opp, og då eg la meg på solsenga att, skya det over og vinden vart kald.
Då var det at eg gjekk inn att og kledde på meg for å fare på butikken. Då eg var klar, skein det opp att, og sidan har det vore fint.
Eg hadde ei lang hugseliste i dag, og sidan eg hadde tre fulle plastposar og vel så det, køyrde eg handlevogna ut til bilen. I bilen ved sidan av var det ein ung og sjarmerande kineser. Han spurde om han skulle hjelpe meg, eg takka og sa at nok skulle klare det sjølv. Då berre sette han i gang å lempe inn varene mine i bagasjerommet, og så sprang han inn på butikken med vogna. 
Eg fylte kjøleskapet i kjellaren då eg kom heim, men det kan vere eg må ein tur i morgon også. Det er alltid noko ein har gløymt.
Eg sov godt sist natt og var ikkje oppe før nærmare 9, har litt problem med høgre armen, men det går seg til utover dagen, verst med det samme eg er oppe. Eg må børste håret med venstrehanda. Det er eit LITE problem.
I følge Solveig skal veret halde seg fint til og med fredag, så då får vi håpe på ei fin samling på Hareid.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...