tirsdag, juli 02, 2019

Dagbok 2019: 2.juli





Desse bilda tok eg med min Doro-telefon klokka21.15.Sjekk nysnøen i fjella.

Klokka er 18.30, temperaturen på trappa er knappe 8 grader, og det er nysnø i fjella. Ikkje akkurat sommarvêr.  Voldsomme regnbyger har det vore mange av. Men eg har no hatt ein kjekk og sosial dag i alle fall.
Marit G og eg var bedne til føremiddagskaffi hos Marit U. Først då vi såg kaka forstod vi at det var fødselsdag. Eg trur at eg har hugsa fødselsdagen hennar kvart år, men altså ikkje denne gongen.
Kanskje var det fordi eg hadde diverse å tenke på. Bodil og Svein skulle komme ein tur oppover i dag, og det varde ikkje lenge etter at eg kom heim, så var dei her. Det var surt og kaldt ute i dag, så eg hadde kveikt i omnen før dei kom.
Det var ikkje mykje til servering dei fekk, men vi har alltid så mykje å snakke om at maten kjem i andre rekke.
Svein ville sjå på bilen enda ein gong, og han fann feilen, men kunne ikkje reparere, for han måtte ligge under bilen -og det er ikkje så enkelt her på tunet. Eg fekk han også til å sjå på opplegget til oppvaskmaskin i kjellaren. Det blir ikkje så vanskeleg å få til.
Bodil og Svein var vel fornøgde med TV-en min og benken det står på.
Eg har altså ikkje gjort noko særleg arbeid i dag, men eg kan no skrive det opp som ferie.
Rasmus og familien er på veg heim no. I morgon har Solveig fødselsdag, men det blir ikkje feiring, ho er ikkje heilt bra av "sykja" enno.
Også i kveld ser det ut til å lette opp litt.Så får vi håpe på sol og varme om ikkje altfor lenge.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...