søndag, juli 28, 2019

Dagbok 2019: 28.juli

Klokka er no 17.45, temperaturen er no + 31 grader C, om den har vore oppe på 33 i dag er eg ikkje sikker på, men 32 er bra det også. Eg likar varme, men denne gongen har eg vore meir "mødde" enn før. Trur det kjem av at det blir så varmt inne, sidan sola ikkje er så høgt på himmelen lenger, men skin inn glasa. Før, når vi fekk slike varme dagar brukte vi å fare ut på Rjåneset og ev. bade. Det er ikkje så populært når ein er åleine.
I dag før middag shina eg opp kjøkkenet, før eg sette meg til å strikke og høyre lydbok. Så gjekk eg ut og rydda litt i hagen og vatna alle buskar og blomster med slangen eller vatnekanna. Men det varer ikkje så lenge før det er like tørt igjen. Ser at gifta eg hadde på ugraset har virka bra.
Eg prøvde å sitte på altanen og lese, men det vart til at eg slengde meg inn på senga på soverommet ei stund i staden. No har eg vore ute i hagen att, men det står dårleg til med arbeidslysta. Det er noko heilt anna å vere i syden når det er varmt og ein kan dukke seg i havet.
Prata litt med Solveig nabo i dag, men ho skulle til Molde og besøke mor si. Så eg har vore her åleine heile dagen. Det er ikkje noko problem og eg kunne køyrt meg inn i Fonna og dukka meg i Kulpen, men eg trur eg tek dusjen i staden. No druknar eg snart i min eigen sveitte. Ser fram til at Marit skal kome heim att.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...