onsdag, juni 12, 2019

Dagbok 2019: 12.juni

Klokka er 18.10,temperaturen er + 17  grader C. Det er skya, men stort sett opplett. Såg nokre regndropar tidlegare i dag. Skulle vel ha vore ute og vatna, men er ikkje komen så langt enno. Har ikkje gjort særleg mykje i dag, men det er lenge til leggetid.
Det første eg greip til i dag var strikketøyet mitt. Hadde litt plunder i går også, så eg er enno ikkje komen heilt dit eg var før eg rekte opp-eller ned?
I dag skulle eg hente Ingeborg på bussen klokka 10.50, og eg var ute i god tid. Vi køyrde opp i Starevegen der vi prata og prata, såg litt på TV og åt litt.
Margrete ringde, ho var i Herøy, men skulle hente Ingeborg på heimvegen, men etterpå skulle ho på eit møte. Lars ringde, han ville også kome oppom før han også skulle på eit møte. Rett før sommarferien tek til er det travelt i dei fleste bransjar. Eg laga ei vaffelrøre og kaffi, slik at dei fekk litt nysteikte vaflar å styrke seg på. Eg hadde ikkje ferdig middag i dag, sidan det var litt uvisst kva tid dei skulle kome og fare. Ingeborg reiste i lag med Margrete og eg reknar med at ho hamna hos farmor Ruth.
Eg var trøtt i dag for eg var plaga med kramper i beina heile natta, var ut i går kveld og klipte ferdig skråninga. La meg på sofaen utan å sovne så eg stod fort opp att. No tel eg på knappane kva eg skal ta fatt på: klippe kantar? Vatne i hagen? Reinske ugras? Aller helst skulle eg ha rydda og støvsuga innomhus, men eg likar meg best ute. Strikketøyet freistar også....
I morgon kjem Ingeborg og hentar meg. Då skal vi til Volda der Amanda skal ha Eksamenskonsert på skulen. Det er noko å sjå fram til. Nils og eg var på Eirik sin konsert for tre år sidan.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...