fredag, mai 31, 2019

Dagbok 2019: 31.mai


Klokka er 17.30, temperaturen er + 13  grader C og det har vore grått og vått i dag også, no er det lysare og lettare og litt sol. Og temperaturen er til å leve med sjølv om det framleis er nysnø i fjellet. Men når eg ser vêrmeldinga skal det regne langt ut i neste veke. Eg håper det er feil, for den 5.juni har pensjonistlaget planlagt tur til Trandal og då vil vi helst ha godt vêr.
Etter ein veldig kjekk dag i går la eg meg til å sove sånn i 1-tida i går kveld, som vanleg. Klokka to vakna eg opp att og verkte forferdelig i venstre kneet. Eg stod opp, tok to Paracet til   (eg hadde tatt to før eg la meg) sovna igjen og sov til klokka var nærmare halv 9 i dag. Det gjorde godt. Og eg har ikkje vondt no.
Eg hadde ikkje noko spesielt eg skulle gjere i dag, så eg vart gåande å småpusle, tørke støv, vatne blomster etc. Fekk også den lyse ideen at eg kunne pusse kopar og messing. Innimellom strikka eg litt og var innom FB.
Marit "passa" barnebarnet i dag, så vi måtte vente til Janne kom heim før vi tok handlerunda vår. Hadde tenkt å stoppe på Kiwi i dag, men der var så fullt på parkeringsplassen, at eg køyrde like godt ned på Spar. Eg kjøpte m.a. ingrediensar til ostekake, og den laga eg etter Margrete si oppskrift etter at eg kom heim. No står den til stivning i kjøleskapet.
Håper venninna som kjem på besøk i morgon likar ostekake-eg har enno ikkje møtt nokon som mislikar slike kaker.
Elles har eg ein del kakerestar i frysaren, men viss nokon vil smake dei, må dei seie ifrå i tide så eg kan tine dei opp.
Resten av dagen/ kvelden blir det vel strikketøy og TV, som vanleg. Eg har sjeldan på TV før kl.19, men eg høyrer litt radio mens eg strikkar. Det er ei stund sidan eg høyrde Einar no -  på P1 Møre og Romsdal.
Eg skulle skifte utsjåande på bloggen i går, men det vart ei større omvelting enn eg hadde trudd.Men eg håper det går bra.
Det er visst fredag i dag så eg vil ønske alle GOD HELG, mange har vel lenger fri enn vanleg denne gongen, så dei har begynt på helga.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...