tirsdag, februar 05, 2019

Dagbok 2019: 5.februar

Klokka er no 17.20, temperaturen er minus 4 grader og det har vore ein nydeleg solrik dag. Ja, det vart nesten for varmt inne ei stund mens sola stod på. Eg har ein mistanke om at det skyar på litt no, men berre det ikkje kjem meir snø får vi ta det som det kjem.
I dag har eg gjort lite og nesten ingen ting. På føremiddagen shina eg opp kjøkkenet og rydda litt. Hadde ikkje "spøt" så eg las litt i ei bok. 
Marit kom på besøk etter at ho hadde vore på trening, det var liksom avtalt, men eg hadde ikkje somla meg til å lage noko. Men kaffi hadde eg no - og litt attåt. Vi prata om laust og fast, som vanleg, vi går aldri tome for stoff.
Eg var ned i tilbygget og saga litt, men så måtte eg berre finne fram noko garn og begynne på eit lestepar av restegarn. Likar å bruke opp garnrester, elles blir det for mykje å gøyme på. 
Har følt meg litt kvalm og uvel i dag, men trur ikkje det er så alvorleg. Kanskje er det berre TANKEN på å stå opp i 6-tida i morgon som plagar meg. Taxien kjem og hentar meg klokka 8. Eg er ikkje van med å ha så mykje på programmet, så eg blir vel litt skipla av slikt. Sjølve CT-undersøkelsen tenkjer eg ikkje på - men tenkjer litt på resultatet. Og så lurer eg på om eg rekk spanskkurset klokka 11.Eg kjem til å ta taxi til Bakk-Ola uansett. Denne kvelden går vel med til å vaske håret, finne fram klede, leite opp bøker etc. Det er no eigentleg fort gjort.
Alle bilda tok eg ca. 15.10.  Hadde sol i stova til kl. 16.10, men etter det gjekk det fort mot kveld, no er det snart mørkt. Eg plar sette på TV før Dagsnytt klokka 19.00.


Det tinar i "Utestova". Snart må eg vel olje golvet. Ser fram til å pynte opp med blomster og møblere litt meir.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...