tirsdag, januar 01, 2019

Dagbok 2019: 1.januar. Nyttårsdag

Klokka er 20.10.Temperaturen er+ 3 grader C.  
Eg har nettopp høyrt statsministerens tale på TV. Hadde på litt av nyttårskonserten før middag, elles har TV-en vore av .
Surt, kaldt og blåsande start på det nye året. Det var kvitt på markene i dag tidleg og er det vel enno.
Eg starta dagen seint. Dvs. eg vakna grytidleg, men greidde å sovne igjen og sov til nærmare halv 12, så dagen vart ikkje lang.
Hadde litt problem med å få opp temperaturen i dag , men det vart no varmt nok til slutt. Hadde veldig vondt i foten til å begynne med, så det vart å sitte mykje i ro, tablettane hjelper litt , dvs. tek toppen av smertene, så eg har det bra når eg sit i ro. Har strikka litt, men mesteparten av fritida har eg nytta til å lese bok på papir. Eg er komen om lag halvvegs i Karin Fossum si bok. Det går litt treigt det også, for i dag har eg vore veldig trøytt-eg får skulde på vêret,  og ikkje på søvnmangel. Det er ikkje mange minuttane kvar dag at det er lyst.
Eg kjeder meg ikkje, men synest det hadde vore bra å litt lysare dagar. Lurer på om eg skal rydde vekk jula i morgon?
I morgon kjem leigebuaren min att, og det ser eg fram til. Ho skal passe katten til mora ein periode, så den kjem også hit.
Får ikkje gjort så mykje meir med genseren min før eg får tak i rette sorten rundpinne, men det er no ikkje noko som hastar.
I dag fekk eg rista meg brød på "nyeristaren" og den virka heilt supert. Gjekk ned i frysaren og skulle ta opp brød, då fann eg ei rest med frosen lasagne, som eg hadde til middag i dag . Eg har nok til i morgon også. Må prøve å ete opp restane som eg frys ned, ikkje berre fylle opp i frysarane. 
Elles har eg alt eg treng og vel så det.
Til tross for grisevêr i overgongen til 2019 håper eg at vi alle får eit
   
Godt nytt år.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 2.mai

Klokka er no 17.32, temperaturen på trappa er + 22grader C, så her er det full sommar i dag. Dagen starta med trim frå 10-11,då eg kom heim ...